TÄVLA OCH VINN ERT DRÖMBRÖLLOP

Äntligen börjar det närma sig och hela Sverige kokar av Bröllopsfeber. Tävla och vinn ert drömbröllop till ett värde av 200 000kr! Om du besöker någon av Bröllopsfebers mässor så missa inte chansen att tävla om ditt drömbröllop. I denna vinst ingår allt från fotografering och ringar till bröllopstårta och inbjudningskort.

Självklart kommer Sargéus Bröllopskoordinator finns på plats på Malmös Bröllopsmässa den 4-5 februari på Slagthuset! Kom förbi och får tips och idéer men framför allt, passa på att boka in ett kostnadsfritt möte för att veta mer om vad jag som Bröllopskoordinator kan göra just för er och ert kommande bröllop. Ni hittar Sargeus Bröllopskoordinator i stora hallen, till vänster om catwalken.

4 TIPS FÖR ATT DU SKA FÅ UT MAXIMALT AV BRÖLLOPSFEBER

1: Ladda ned APP Bröllopsfeber från Appstore eller Google Play. I den får du massor av erbjudanden av våra utställare och samarbetspartners.

2: Köp biljett här på sajten. Du får minst 100kr i rabatt per biljett, går före i kön OCH får gå andra dagen gratis! DESSUTOM bjuder Bröllopsfeber och Birka Cruises dig som köper VIP-biljett på en LYXKRYSSNING med bussanslutning värde hela 1200kr!!

3: Använd Bröllopsfebers sajt och appar inför ditt mässbesök, men även före & efter mässan. Du kommer att få massor av tips, inspiration och erbjudanden!

4: ANMÄL DIG TILL NYHETSBREVET! Här på sajten och i apparna kan du anmäla dig till Bröllopsfebers nyhetsbrev. Då kommer du först av alla att få nyheter, tips, inspiration och erbjudanden från bröllopsbranschen!

Kan du inte ta dig till Malmö så har du även chansen att besöka Bröllopsfeber i Göteborg och Stockholm.

  • Malmö 4-5 Feb 2017 ( Slagthuset) lör kl 10-17, sön kl 11-16
  • Göteborg 18-19 Feb 2017 (Svenska Mässan) lör kl 10-17, sön kl 11-16
  • Stockholm 18-19 Feb 2017 (Stockholmsmässan Älvsjö) lör kl 10-17, sön kl 11-16

Hoppas vi ses där!