Jag och min man anlitade Cecilia ca 18 månader innan bröllop. Resan fram till bröllopet var trygg och rolig! Vi är supermegadundernöjda över Cecilias hjälp och stöttning under planeringen men även så glada att vi valde att ha henne med på plats under hela dagen. ANLITA HENNE! All kärlek från herr och fru Hamesor Blomqvist.

Emma & Farhad - 11 Juli 2020 

Se fler bilder
We enlisted Cecilia's help, since both mine and my husbands family lives a bit away and we really needed someone who could just make things go smooth on the wedding day. It was the best decision ever, her help just made such a huge difference. She was extremely professional and helped us so much not only on the day, but also with a lot of advices, suggestions, ordering some last minute items and just generally make it come all together. She thought of all details, even those we didn't think to think about. And of course the wedding day ran absolutely perfect. I would certainly recommend her any time.

Nora & Linus - 18 Maj 2019

Se fler bilder

När vi bestämde oss för att gifta oss visste vi egentligen ingenting om vilket jobb det innebar. Cecilia hjälpte oss oerhört med att planera, tipsa och koordinera hela vårt bröllop samt allt runt omkring. Vi hade aldrig fått ihop det så bra utan henne. Cecilia var även med under bröllopsdagen och skötte allt otroligt proffsigt. Hon styrde upp dagen och såg till att allt flöt som det skulle, utan att egentligen märkas. Hon är positiv, glad, väldigt organiserad och gav ett otroligt lugn till oss som brudpar. Vi kommer alltid vara tacksamma för allt hon gjorde för oss.
Amelia & Marcus - 25 Augusti 2018 

Se fler bilder

Cecilia was such a fantastic addition to our wedding weekend! I’m so happy we hired her to manage our 3 days of festivities wedding weekend! She truly made everything so much better and took all the stress off of us and managed everything and everyone wonderfully. She is super organized and takes charge when needed. I honestly am so grateful I found her! I highly recommend her.
Nina & Rickard - 24 Juli 2018 

Se fler bilder

Att planera och genomföra vårt bröllop tillsammans med Cecilia har varit fantastiskt på alla sätt och vi är, så här med facit i hand, så glada för att vi valde att anlita henne som koordinator. Tack vare Cecilia hittade vi fantastiskt bra leverantörer och Cecilia ansträngde sig verkligen för att hitta leverantörer som var ”vi”. Resultatet blev catering, fotograf och DJ som överträffade precis alla våra förväntningar. Cecilia är oerhört proffsig och lämnar ingenting åt slumpen, något som är guld värt när det gäller att planera ett stort bröllop, där detaljerna många gånger är fler än man anar. Cecilias erfarenhet är stor och hon vet precis vilka moment som ingår i en bröllopsplanering och såg till att vi hela tiden låg i fas. Cecilia är en mycket varm och positiv person som ställer rätt frågor vid rätt tidpunkt, lyssnar och är mån om att förstå vad som är viktigt för just oss som brudpar. Det i kombination med ett stort lugn och en rak och tydlig kommunikation har gjort det väldigt lätt (och roligt!) att samarbeta med henne. Vi kan varmt rekommendera Cecilia vidare.
Sanna & Niklas - 19 Augusti 2018 

Se fler bilder

Till världens bästa bröllopskoordinator. Med en vecka gången sitter vi och tittar tillbaka på våran bröllopsdag som Cecilia koordinerade. Vi kan inte nog tacka henne för hennes insats till att få vår dag att bli precis så speciell och underbar som vi hade önskat. Att planera ett bröllop är ett heltidsjobb och det finns så mycket som man aldrig tänker på. Vi tyckte att det var underbart att ha Cecilia att bolla med då hon både har ett stort kontaktnätverk samt en rad ovärderliga tips och råd för att hjälpa en längs vägen. På själva bröllopsdagen flöt allting på helt perfekt och det kändes oerhört skönt att bara kunna njuta av dagen och koncentrera sig på varandra vetandes att Cecilia var spindeln i nätet och kunde svara på alla gästers frågor och funderingar. Som till exempel sitta i telefonkö för att fixa färdtjänst till gamla mormor som glömt boka i förväg.
Cecilia är en varmhjärtad och ödmjuk bröllopskoordinator som vi varmt kan rekommendera till dem som inte bara vill njuta på själva bröllopsdagen, utan hela vägen dit.
Elisabeth & Pierre - 16 Juli 2016 

Se fler bilder

Tack, Cecilia! Du är guld värd! 5 av 5. Det betyget ger vi Cecilia. Med hennes kombination av lyhördhet, lugn, glada humör och tydliga drivkraft så blev vår bröllopsdag precis så fantastisk och magisk som vi önskade och ville. Hon kunde känna in våra personligheter snabbt i planeringsstarten, hon tog inte ’över’ utan såg till att våra idéer och tidsplaner koordinerades, gav råd för att göra bröllopsplaneringen så ekonomiskt och tidsmässigt effektiv som möjligt. Hennes koordinationsförmåga håller mycket hög klass. Vi rekommenderar henne med hela vårt hjärta, både till bröllop och andra event. Vi är mycket glada att vi beslöt oss för att anlita henne hela vägen, dvs att hon var med även under själva bröllopsdagen. Hon hade kontakt med gästerna, serveringspersonal och underhållning, såg till att allt flöt på och gjordes i rätt ordning så att vi faktiskt kunde göra det som hon lovade – bara njuta av dagen och delta utan att behöva tänka på något annat än att ha otroligt roligt. Tack, Cecilia! Du är guld värd!
Michi & Tobbe - 18 Juli 2015