Sargéus Bröllopskoordinator

Er bröllopsdag är en av de största dagarna i ert liv som ni kommer drömma tillbaka till många gånger om. Att låta någon annan koordinera denna dag är ett stort beslut och jag vet hur viktigt det är att hitta någon man känner både förtroende och trygghet hos. Därför att jag väldigt tacksam för att ni har hittat hit. Att förvandla er vision till ett unikt bröllop som representerar er som ett brudpar är mitt jobb.

Tveka inte att höra av Er med vidare frågor eller för att boka in ett förutsättningslöst möte.

Full koordinering

Att planera, förbereda och organisera ett bröllop tar mer tid än vad man kan föreställa sig, (fråga era gifta vänner!) En bröllopskoordinering innebär ett skräddarsytt bröllop helt efter era önskemål. Ni får handledning genom hela planeringsprocessen, allt praktisk arbete t.ex. bokningar, hjälp med beslut, dekorering, organisering samt goda råd och praktiska lösningar. Allt för att Ni ska få vad Ni önskar på Er stora dag tillsammans.

Delkoordinering

För Er som vill göra delar av den praktiska biten och planeringen på egen hand kan vi tillsammans ta fram ett upplägg som passar Er. Där Sargéus Bröllopskoordinator tar hand om de bitarna Ni inte själv har tid eller kunskap om samt att Ni har mig där genom hela planeringen som ett bollplank och någon Ni kan vända Er till vid frågor eller beslutsångest.

Koordinering av bröllopsdagen

För det blivande paret som bara älskar att fixa och trixa och vill planera allt själv kan Sargéus Bröllopskoordinator varmt rekommendera en Bröllopsdagskoordinering. En koordinering av Er bröllopsdag innebär att Ni nu får släppa allt Ni har planerat, funderat och bokat under Er resa fram till bröllopsdagen. Ni ska få fokusera på varandra och att bara njuta av Er stora dag. Genom att ha en bröllopskoordinator på Er bröllopsdag får både Ni som brudpar och även alla Era gäster bara njuta och fira Er stora dag tillsammans. Jag tar hand om allt de pratiska med leverantörer, ser till tidsschemat flyter på, alla frågor och frågetecken som dyker upp samt eventuella oförutsedda situationen som brukar uppstå. Tveka inte att höra av Er med vidare frågor eller för att boka in ett förutsättningslöst möte.