Så roligt att ni planerar för bröllop och har hittat till min sida.
Ni är varmt välkomna och jag ser fram emot att höra ifrån er!


2015 grundade jag mitt företag Sargéus Bröllopskoordinator. Från mitt kontor i Malmö arbetar jag med brudpar över hela världen. En stor del av min kundkrets kommer hem till Sverige och gifter sig under sommarhalvåret. Många förälskar sig i Skåne men jag reser också en del runt om i Sverige för att kunna genomföra mina bröllop.

Jag driver mitt företag med hjälp av motivationen jag får från mina brudpar och målet är alltid att bygga upp höga förväntningar, för att sedan överträffa dem. Jag har fått höra att mina största styrkor är min målmedvetenhet, sociala förmåga och mitt lugn i stressade situationer. Med hjälp av dessa egenskaper i kombination med en noggrannhet och professionalitet har jag etablerat mig i bröllopsbranschen. Jag lämnar aldrig något åt slumpen, och skulle aldrig drömma om att jobba utan en plan B!

Cecilia Sargéus