Alla kan egentligen planera ett bröllop men det kan krävas kunskap, fingertoppskänsla och framförallt tid för att det ska bli riktigt bra.
Att anlita en bröllopskoordinator innebär att ni beställer ert drömbröllop helt utifrån era personliga önskemål.
Som er bröllopskoordinator är jag vid er sida fram till den stora dagen för att handleda, agera bollplank, strukturera och planera.

Bröllopskonsultation

En bröllopskonsultation är en bra investering för brudpar som behöver hjälp att komma igång med planeringen av sitt bröllop. 

En konsultation innefattar ett möte på cirka två timmar, antingen på kontoret i Malmö eller via Facetime. Vi går tillsammans igenom ert bröllop och vad som är viktigt att tänka på. Ni får konkreta tips på hur ni kommer igång med er planering och hur ni på bästa sätt arbetar löpande fram till den stora dagen. Vi går bland annat igenom hur ni arbetar med checklistor, vi ser över vilka bokningar ni gjort och vilka som fortfarande ligger i framtiden. Vi går också igenom klassiska "do's and dont's" som kan vara bra att ha i bakhuvudet under planeringens gång. Ni får dessutom en chans att lyfta era frågor och bolla era funderingar med en person med mångårig branschvana och erfarenhet, samt någon som har inblick i prissättningar och budgethantering.

I en bröllopskonsultation ingår också ett uppföljningsmöte på 30 minuter via telefon. Detta är lämpligt att boka in 2-3 veckor efter konsultationen, då det tenderar att ha dykt upp följdfrågor och ett och annat problem att lösa.

Pris 2 900 :-

Bröllopskoordinering

Att planera ett bröllop tar mycket längre tid och kräver mer kunskap än vad man kan tro. För att bröllopsdagen ska bli precis så som ni drömt om krävs noggrann planering, professionella leverantörer och ett genomtänkt körschema. Som bröllopskoordinator tar jag hand om kontakt, planering och prisförhandling med leverantörer. Jag ger er goda råd och praktiska lösningar längst vägen som är baserade dels på era önskemål men också på många års erfarenhet inom branschen.

Bröllopskoordinering innebär att jag tar bland annat hand om planeringen, prisförhandlingar med leverantörer, den kontinuerliga uppföljningen och tar fram praktiska lösningar längs vägen. Bröllopskoordineringen anpassas efter ert behov av hjälp. En del brudpar väljer att ta hand om delar av bröllopskoordineringen själv och andra väljer att boka All inclusive-koordinering.

Pris Efter offert 

All inclusive-koordinering

Det är med glädje och stolthet som Sargéus Bröllopskoordinator erbjuder en unik All inclusive-koordinering av ert bröllop. Jag åtar mig att ta fram en helhetslösning som inkluderar offerter från samarbetspartners, bokningar och viktigast av allt – jag ser till att allt flyter på smidigt genom hela processen!

Som er bröllopskoordinator tar jag ansvar för prisförhandlingar, kommunikation, planering och logistik med varje individuell underleverantör. Har ni önskemål om en specifik leverantör så tar jag med glädje även kontakt med denne. Baserat på er vision och budget sätter vi tillsammans ihop ett skräddarsytt paket som passar just er, och resan mot ert drömbröllop kan börja!

En All inclusive-koordinering innefattar även:

VIP-provning på Proms and Weddings
Vi bokar en tid som passar, där ni tillsammans med experter får hjälp att hitta skor, slöja och brudklänning till den stora dagen. Ni får gärna bjuda med vänner eller tärnor som kan agera smakråd. Vi bjuder på bubbel!

Ett besök till bröllopslokalen
Under detta besök får vi träffa lokalens personal, och även möjliga lokala leverantörer. Tillsammans kommer vi planera er bröllopshelg!

Bröllopsdagskoordinering
Jag kommer att vara närvarande på er bröllopsdag, från början till slut upp till tio timmar. Ni kommer att kunna känna er trygga med att ni har er bröllopskoordinator på plats som har en övergripande koll, som hanterar och löser diverse problem som kan uppstå och som sköter all personalhantering, och som dessutom fungerar som ett bollplank om det dyker upp frågor eller funderingar under dagen.

Fast pris